De derde editie van de beursvloer van de Lochemse Uitdaging werd op 8 juni gehouden in ‘Ons Huis’ in Almen. Met 100 deelnemers, 63 matches ter waarde van zo´n € 31.500 gaat de derde editie de boeken in als wederom succesvol. 

Geert de Groot heette de aanwezigen welkom namens de ondernemersvereniging `bij ons in Almen` en hij legde ook uit hoe de beursvloer in zijn werk gaat. Vervolgens gaf Pien Pon, eigenaresse van galerie De Blauwe Deur, een presentatie over de ontwikkelingen van het Staringmuseum, dat als alles meezit in het voorjaar van 2017 zijn deuren opent. Met een ferme gongslag opende vervolgens kernwethouder van Almen Bert Groot Wesseldijk, de beursvloer.

De onderhandelingen gingen direct van start, binnen 5 minuten kwamen er al 4 matches tot stand. In totaal zijn er 63 matches gerealiseerd met een maatschappelijke waarde van € 31.500. En tijdens de beursvloer werd al geregeld dat de beursvloer 2017 gehouden wordt bij Stichting Werkatelier Lochem, in Eefde!

Het volledige overzicht met de matches staat hier: Overzicht matches beursvloer 2016.

Sommige dingen zijn echter  onbetaalbaar. Deelnemers roemen de prettige sfeer en positieve energie, en gaan met nieuwe inspiratie, matches en contacten die anders niet ontstaan waren, naar huis. Of zoals een van de deelnemers, Noam Shalgi van haptonomiepraktijk Ontdek je Gevoel, schrijft op facebook: Voor mij was de beursvloer vol fijne verwachte én onverwachte ontmoetingen. Het was een groot feest én ik weet zeker dat het het nodige zal opleveren!

 

Op dit moment gevraagd en aangeboden

Geen resultaten gevonden...